Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2015 17:48

Дівчата фарбують волосся в усі кольори галактики
17

Космічна тема продовжує радувати любительок екстравагантного стилю. На цей раз останнім hair-трендом стало галактичне фарбування.

Дівчата зі всього світу створюють на своєму волоссі справжній космос. Особливо цей тренд став популярним серед активних користувачів Інстаграма.

Суть галактичного фарбування полягає в тому, щоб створювати на волоссі колірні переливи, які можна зустріти в космосі. За аналогією з кольорами Всесвіту дівчата розфарбовують волосся в блакитні, фіолетові і зелені кольори. Виглядає це дуже яскраво і красиво, хоч і вельми незвично.

Для того, щоб створити подібні космічні переливи на своєму волоссі краще за все звернутися до грамотного колориста, який зможе створити всі тонкі переходи кольорів і відтінків, при цьому не зіпсувавши волосся. Самостійно такі експерименти краще не проводити.

Головна запорука успіху галактичного фарбування — здорове волосся, оскільки яскраве колорування буде не естетично виглядати на сухому волоссі. Також пропадуть всі тонкі переливи. Якщо у вас не все гаразд зі станом волосся, але ви хочете спробувати щось подібне, зробіть після процедури фарбування ламінування або кератиновое випрямлення, щоб створити ефект гладенького волосся.

Для догляду за таким волоссям потрібні м'які шампуні без SLS і SLeS в складі, а також професійні бальзами і маски. Головне завдання догляду за волоссям з таким фарбуванням зберігати колір від вимивання і вигорання, а також підтримувати зволоженість волосся.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата фарбують волосся в усі кольори галактики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути