четвер, 25 серпня 2016 16:04

Чотири головних правила для укладання короткої стрижки

Чотири головних правила для укладання короткої стрижки

Щоб зачіска виглядала бездоганно, відразу після миття голови втирайте в кінчики волосся засіб, що не змивається. Навіть, якщо локони не січуться. Ця процедура допоможе підкреслити текстуру волосся, що важливо при укладанні коротких стрижок.

Сушіть голову феном, нахиливши голову вниз. Для надання об'єму, направляйте струмінь повітря на корені, піднімаючи волосся. Важливий момент: обробляйте пасма феном, рухаючись від коренів до кінчиків, інакше локони почнуть розпушуватися. Якщо волосся зневоднене, попередньо збризніть їх спреєм з термозахистом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річна американка використовує волосся замість одягу

Не досушуйте волосся до кінця. Тоді стрижка придбає правильну форму та протримається довше. На вологі пасма нанесіть та розподіліть по всій довжині засіб для стайлінгу. Наприклад, гель сильної фіксації. Руками укладіть пасма в потрібному напрямку. Зачекайте, поки засіб висохне.

Зафіксуйте зачіску лаком сильної, але обов'язково еластичною фіксації - жорстка фіксація на короткому волоссі виглядатиме грубо.

Зараз ви читаєте новину «Чотири головних правила для укладання короткої стрижки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути