четвер, 19 березня 2015 16:23

Червоні губи, коротка зачіска і високі підбори дратують чоловіків найбільше - пластичний хірург

Червоні губи, коротка зачіска і високі підбори дратують чоловіків найбільше - пластичний хірург

При зустрічі чоловіки сканують жінок очима. Зараз вже не важлива зовнішність та ідеальні параметри. У цьому переконаний пластичний хірург Ростислав Валіхновський. Він розповів кореспонденту Gazeta.ua, якою має бути жінка аби не дратувати чоловіка.

"Цінності кардинально змінилися. Без сумніву, чоловіки люблять здорових і доглянутих жінок. Але вони хочуть бачити жінок з характером і водночас бути чуйними, надійними, вірними і чесними. Ці критерії більш значущі при виборі жінки" — розповідає Валіхновський.

Для початку жінки мають навчитися одягатися зі смаком та фарбуватися.

"Красу псує відсутність смаку і погані манери. Дівчина красива, але чоловіка відштовхнуть різкі парфуми, високі підбори, агресивний манікюр, занадто темний макіяж очей та червоні губи. Так помада доречна для дівчини, яка хоче справити враження на першому побаченні. Але яскраві губи на кожен день — недоцільно, - додає лікар. - Жіночність вбиває коротка стрижка. Не погоджусь з думкою психологів, які кажуть, що така зачіска робить жінку молодшою".

Не радить збільшувати груди, губи, вилиці та сідниці до великих розмірів. Це не додасть привабливості. Навпаки, спотворить природну красу.

"У пластичній хірургії теж є міра і почуття смаку. Є жінки, які збільшили собі губи в чотири рази, груди у вісім разів, вилиці - в три. Вони не стали красивішими чи ефектнішими. Збільшені груди та губи прикрашають худих дівчат. Роблять їх сексуальними та привабливими для чоловіків. Хто має зайве вагу, то не раджу, - каже. - Як альтернатива, краще вдатися до спортивних тренувань, сучасних косметичних процедур. Зрештою можна провести пластику".

Наголошує, чоловіки не терплять примхливих і капризних жінок. Усе має бути в міру.

"Зайва стервозність може не те, що стосунки, а й сім'ю розвалити. Статистика говорить, що у нас більше 70 відсотків розлучень" — наголосив Валіхновський.

Зараз ви читаєте новину «Червоні губи, коротка зачіска і високі підбори дратують чоловіків найбільше - пластичний хірург». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути