Ексклюзиви
пʼятниця, 25 липня 2014 13:23

Блакитні очі підкреслить коричнева туш, а карі - синя - візажисти
2

У цьому сезоні асортимент кольорової туші виходити далеко за рамки коричневого і синього відтінку. Косметичні компанії пропонують нам спробувати зробити вії яскраво рожевими, фіолетовими, зеленими або навіть жовтими. Як використовувати такі незвичайні кольори в макіяжі очей, читайте далі.

Як вибрати кольорову туш?

Вибираючи кольорову туш, важливо орієнтуватися, в першу чергу, на колір очей. Наприклад, щоб карі очі стали ще більш глибокими і виразними, використовуйте туш насиченого синього відтінку. Для сіро-зелених очей відмінно підійде туш сливового кольору. Завдяки такому засобу сіро-зелені очі стануть ще більш зеленими. Дівчатам з блакитними очима візажисти радять бути обережними з синьою тушшю. Від неї блакитні очі втрачають свою насиченість і стають "прозорими". Для посилення блакитного кольору краще використовувати коричневу туш.

Як використовувати і з чим поєднувати?

Візажисти рекомендують використовувати кольорову туш не окремо, а поверх чорної. Таким чином чорні вії набудуть лише відтінку, який буде помітний при певному освітленні. Однак колір райдужки посилиться і погляд стане більш глибоким і виразним.

Тим не менше, чітких правил щодо використання кольорової туші немає. Ось декілька варіантів:

- Кольорова туш - це вже яскравий акцент в макіяжі, тому її можна використовувати самостійно без тіней і підводки для очей. Просто нафарбуйте вії, цього буде достатньо.

- Цікавий макіяж вийде, якщо використовувати кольорову туш з матовими тінями такого ж кольору. Тіні слід наносити легким шаром, імітуючи серпанок.

- Ще один незвичайний варіант макіяжу очей з кольоровою тушшю - використовувати тіні іншого відтінку.

- Неонову туш незвичайних відтінків (жовту, рожеву, зелену) візажисти рекомендують використовувати тільки на кінчиках вій. Спочатку треба фарбувати вії по всій довжині чорною тушшю, а потім використовувати неонову.

Зараз ви читаєте новину «Блакитні очі підкреслить коричнева туш, а карі - синя - візажисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути