Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2015 17:15

Beauty-процедура дня: що таке брашинг і чим корисна щітка

Beauty-процедура дня: що таке брашинг і чим корисна щітка

Засобів очищення шкіри існує маса і з кожним разом косметологи придумують все більш досконалі новинки. Але, як кажуть, все нове - добре забуте старе. Серед безлічі косметичних, хімічних та народних засобів загубилася стара добра щітка, незаслужено закинута через жорсткий вплив. Але противники брашингу просто не вміють правильно користуватися щіткою.

Брашинг або броссаж - це метод механічного впливу на шкіру, а по-простому, видалення ороговілих клітин щіткою. Справді, здається, що це занадто грубий спосіб, коли є скраб або пілінг, але все що потрібно - це правильно підібрати щітку і навчитися нею користуватися. Послуга брашингу надається в багатьох салонах, але ця процедура настільки проста, що ви без труднощів можете робити її вдома.

Щітка обов'язково повинна бути сухою під час процедури, після застосування обов'язково помити милом і витерти насухо. Щітки можуть бути як ручними, так і електричними з декількома насадками.

Як робити брашинг тіла

Щітка, якою робиться процедура, повинна бути виключно з натуральними ворсинками. А краще, щоб їх було дві: одна з більш жорсткими щетинками для тіла, і більш м'якими для обличчя. Броссаж - це не лише очищення шкіри, але і відновлення кровообігу, і якщо на обличчі потрібно робити процедуру м'яко, не натягуючи шкіру, то тіло можна не берегти. Енергійними рухами по колу ведіть щітку з п'ят і просувайтеся вгору.

Особливу увагу приділіть ліктям і п'ятам через їх товстошкірість. І зонам з великою концентрацією лімфовузлів - пахви і стегна. Масаж проводиться 2 рази в тиждень, якщо у вас суха шкіра, і 3-4, якщо жирна. Після закінчення намажте тіло живильним кремом.

Як робити брашинг обличчя

Що до обличчя, то перед процедурою потрібно туго зав'язати волосся назад, стерти всю косметику, нанести очищувач (якщо в ньому є заспокійливі компоненти зразок алое або зеленого чаю) або ж працювати з сухою шкірою, але так більше ймовірність викликати подразнення. Починайте від декольте та шиї, поступово просувайтеся до лоба.

Варто зауважити, що в броссажі немає якихось суворих часових рамок - орієнтуйтеся на те, що кожну ділянку шкіри потрібно масажувати близько 5 разів, зазвичай це займає не більше 10 хвилин.

На відміну від тіла, брашинг обличчя можна проводити не більше 1 разу по сухій шкірі, і 2-3 по жирній. Після закінчення процедури помийте обличчя і нанесіть зволожувач.

Важливо: проводити броссаж в поєднанні з пілінгом і скрабінгом заборонено!

Зараз ви читаєте новину «Beauty-процедура дня: що таке брашинг і чим корисна щітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути