Ексклюзиви
середа, 07 жовтня 2015 16:59

BB і СС-креми для волосся замінюють ряд засобів по догляду

BB і СС-креми для волосся замінюють ряд засобів по догляду

BB-крем і його кращий друг СС-крем для обличчя вже давно стали must-have багатьох дівчат. А тепер виробники косметики почали випускати такі ж креми для волосся. Що це таке, і для чого необхідно застосовувати ці засоби, читайте далі.

Останнім часом виробники косметичних продуктів не втомлюються нас радувати новинками. Одними із таких продуктів є bb і cc-креми для волосся. За назвою неважко здогадатися, що засоби, за аналогією, з кремами для обличчя містять у собі кілька функцій, і можуть замінити одразу кілька баночок на вашій полиці. Це дозволяє заощадити час і, звичайно ж, гроші без втрати якості волосся.

BB-крем для волосся

Абревіатура BB означає "бальзам краси" (від англійського beauty balm) і це говорить саме за себе, оскільки ці засоби обіцяють надати волоссю красу, як до укладання, так і після нього. Класичний bb-крем для волосся зволожує волосся, забезпечує його блиск, захищає від шкідливого впливу гарячої укладки та інших зовнішніх факторів. Крім того, він відновлює структуру і захищає кінчики від ламкості. Виходить цілий еліксир краси волосся в одному флакончику. BB-креми діляться за типами волосся і забезпечують комплексний догляд кожного з них.

У застосуванні цього засобу нічого складного немає: він наноситься на злегка вологе волосся, вбирається, а далі ви можете приступати до укладання або сушити волосся природно — все залежить від ваших уподобань.

Цікаво, що більша частина bb-крему за рахунок хорошого складу (а не просто набору силіконів) має накопичувальний ефект і при постійному використанні реально покращує якість волосся.

CC-крем для волосся

CC-крем для волосся, як і його соратник і близький брат bb, покликаний забезпечувати комплексний догляд за волоссям. Головною відмінністю cc-кремів є те, що вони виконують ще більш широкий аспект функцій. Так, якщо в bb "поміщається" до 7 різних завдань, які він здатний вирішити, cc може впоратися з 10 різними завданнями. Як правило, в цій групі засобів, безпосередньо, догляду додано ще фіксація при укладанні. Є засоби, які покращують колір волосся і захищають його від вигоряння.

Також примітно і те, що серед CC-кремів є представники, які полегшують розчісування, і чудово замінюють додаткові засоби для полегшення укладання волосся. Як показує практика, не дивлячись на багатозадачність, вони відмінно справляються зі своїми функціями, і волосся в результаті їх застосування виглядає доглянутим, а також добре тримає той чи інший вид укладання.

У CC-крему, як правило, більш густа текстура і він ще економніше, ніж його побратим.

В цілому, на сьогоднішній день можна знайти засіб під запити кожної дівчини. Потрібно відзначити, що використання CC-крему для волосся дозволяє скоротити весь арсенал засобів по догляду до шампуню, бальзаму, маски і, власне CC-крему.

Зараз ви читаєте новину «BB і СС-креми для волосся замінюють ряд засобів по догляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути