Ексклюзиви
пʼятниця, 10 квітня 2015 12:43

Аромарозчісування відновлює волосся і позбавляє від сухості

Існує безліч способів відновлення пошкодженого волосся. Проблема полягає тільки в тому, щоб знайти засіб, який підходить саме вам. Якщо ви шукаєте панацею від сухого і ламкого волосся, зупиніть свою увагу на аромарозчісуванні.

 

У чому користь аромарозчісування

Аромарозчісування - це проста процедура для відновлення вашого волосся, яка робиться навіть простіше ніж маска. Все що вам потрібно - це натуральна олія на ваш вибір і гребінець, але тільки обов'язково дерев'яний! Найкраще підійде гребінь або масажна щітка. Пластикові гребінці можуть наелектризувати волосся і вступити в реакцію з оліями, а це не найкращий варіант.

Як це працює

Ароматичні масла відмінно вирішують багато проблем зі шкірою, лікують навіть найзапущеніші захворювання, усувають сухість. Так чому ж вони не можуть прийти на допомогу волоссю? Нанесіть на гребінець або щітку не більше 5 крапель олії (залежно від довжини волосся) і дбайливо розчісуйте 5-10 хвилин. При цьому шкіру голови краще не чіпати, інакше сальні залози почнуть надміро виділяти жир. А якщо ви не торкаєтеся голови, а волосся все одно швидко брудниться, значить, олія вам трапилася бракована.

Варто зазначити, що процедура не тільки допомагає відновити красу волосся, але і сприяє поліпшенню кровообігу голови, тому що будь-яке розчісування - не тільки ароматичне - це своєрідний масаж.

Які олії використовувати

Аромарозчісування не потрібно проводити щодня, досить і 1-2 разів в тиждень, якщо олії тонізуючі (імбир, кориця, м'ята, розмарин), і 3-4, якщо розслаблюючі (лаванда, ромашка, евкаліпт, троянда). Олії діляться не лише за запахом, а й властивостями. Так, кокосове найкраще підійде неживому сухому волоссю, яке потребує зволоження. Обліпихова і жожоба врятують від ламкості. Календула і м'ята запобігають жирності, а гірчична олія стимулює ріст. Від лупи допоможе рицинова, кедрова або грейпфрутова. Всі ці олії можна змішувати. Головне - не перевищувати дозу в 5 крапель.

На жаль, у цієї прекрасної процедури є і побічні ефекти. Може виникнути сильний головний біль, непояснена сонливість або, навпаки, дратівливість і навіть алергія. Щоб уникнути це, обов'язково провітрюйте кімнату після процедури.

Зараз ви читаєте новину «Аромарозчісування відновлює волосся і позбавляє від сухості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути