вівторок, 19 серпня 2014 10:00

Американський фотограф показав за допомогою камери вплив сонця на шкіру людини
5

Американський винахідник-концептуаліст Томас Леверит за допомогою спеціальної камери показав, як сонце впливає на нашу шкіру.

Про вплив сонячних променів на шкіру людини написано і сказано багато і не раз. Однак, людству щось завжди заважає пам'ятати про шкоду ультрафіолету. Американський фотограф-винахідник вирішив наочно продемонструвати вплив сонця на шкіру людини, мабуть, сподіваючись, що таким чином інформація про необхідність препаратів з SPF відкладеться на підсвідомому рівні.

Для наочності Леверит сконструював спеціальну камеру, яка відображає потрапляння ультрафіолету на шкіру людини. Потім просив людей йому попозувати і вдивитися в об'єктив. Добровольці бачили всі пошкодження шкіри і проблемні ділянки. Цікаво, що шкіра діток залишалася чистою, оскільки не встигла опромінитися ультрафіолетом настільки, щоб постаріти.

У другій частині ролика добровольцям запропонували нанести сонцезахисний крем. Засіб повністю приховував шкіру і ставав чорним в об'єктиві. Так само як і окуляри.

Автор відео висловлює надію, що люди схаменуться і будуть остерігатися сонячних поцілунків.

Зараз ви читаєте новину «Американський фотограф показав за допомогою камери вплив сонця на шкіру людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути