Ексклюзиви
середа, 01 квітня 2015 14:21

Як виглядати на мільйон при звичайній зарплаті: 6 дієвих порад
6

ЖОДНИХ ЛАКШЕРІ БРЕНДІВ.  Гучні бренди роблять образ не дорогим, а дешевим. Речі, походження яких складно впізнати, виглядають краще ременя або сумки з характерним принтом або величезною пряжкою з буквою H. Також варто відмовитися від сумок а-ля «Шанель» на довгому ланцюжку, що набили оскому, картатих шарфів в стилі Burberryі інших характерних речей, справжню вартість які всі знають. Це може спровокувати дисонанс у сприйнятті вашого образу: потенційний роботодавець або наречений задумається, а звідки, власне, у вас кошти для купівлі таких речей?
ДЕТАЛІ. У дрібницях - бог, як кажуть французи. Головне, що вам потрібно враховувати, якщо ви хочете виглядати дорого одягненою - це деталі. Забезпечені люди знають ціну грошам, і ні за що на світі не платитимуть за те, що, на їхню думку, не має практичного сенсу. Таким безглуздим капіталовкладенням може бути модний і яскравий одяг. Навпаки, вони витратяться на деталі: якісний чохол для смартфона, дорогу ручку, ремінь, блокнот - тому що ці дрібниці означають комфорт, а не демонстративне споживання. Менш забезпечена людина, навпаки, пошкодує грошей на такі «дрібниці» - йому завжди необхідно витратити гроші на більш необхідні і помітні речі.
ІНВЕСТУЙТЕ В ОДЯГ ЗА ПРАВИЛОМ 1/3. За допомогою книги Вікі Олівер «Настільна книга мільйонера: як виглядати і вести себе як мільйонер, навіть якщо ви ним не є», можна домогтися багато чого. Наприклад, одна з геніальних порад: інвестуй в одяг за принципом однієї третини. Це означає, що потрібно знизити кількість купованих речей до однієї третини, але ціна кожної з цих речей повинна бути в три рази вищою. Таким чином, на ту ж суму, що ви звикли витрачати на гардероб, ви купите меншу кількість речей. Але зате - відмінної якості! Дорогі і якісні речі класичних фасонів, які прослужать не один рік - відмінна інвестиція в ваш зовнішній вигляд.
БУДЬТЕ ВИЩОЮ. У книзі Олівер пише, що підсвідомо люди тягнуться до високих лідерів, уособлюючи владу з більш високим походженням, більш високим становищем і, звичайно, більш високим ростом. Туфлі на невеликих стійких підборах, вертикальні лінії, неглибокі v-подібні вирізи, лаконічні фасони і стримані, однотонні кольори візуально витягнуть фігуру.
БУДЬТЕ ВПЕВНЕНІ В СОБІ. Впевненість у собі - головна умова успіху! Не зациклюйтеся на ціні свого гардеробу - думайте про те, як речі на вас сидять. Спокійний погляд, впевнена, але привітна посмішка, твердий голос, міцне рукостискання - ось все, що вам потрібно для того, щоб справити враження забезпеченої і впевненої в завтрашньому дні людини.

Кажуть, юний Рокфеллер, щоб увійти в коло багатіїв, на зорі своєї кар'єри витратив всі заощадження на дорогий костюм. Однак можна виглядати на мільйон і з куди меншими витратами. Не важливо, скільки ви заробляєте, місія цілком здійсненна і з середньостатистичною зарплатнею.

Представляємо у нашій галереї 6 простих способів, як за допомогою одягу і аксесуарів справити враження людини, яка ні в чому собі не відмовляє.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядати на мільйон при звичайній зарплаті: 6 дієвих порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути