Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2014 14:13

Як доглядати за шкірою влітку: поради експертів

Як доглядати за шкірою влітку: поради експертів

Літній догляд за шкірою разюче відрізняється від звичного догляду в першу чергу завдяки тому, що в цей час активізується вплив сонячних променів на наш організм. Нижче про те, що вам варто знати про beauty-рутину в спекотний період.

Захист від сонця

"Перед пляжним сезоном я наношу на тіло сонцезахисний крем кожну ніч. Я роблю це два-три тижні, поки він не накопичиться в роговому шарі шкіри і зробить її більш стійкою до впливу ультрафіолету", - розповідає Жаннет Граф, помічник професора дерматології в клініці Маунт-Синай.

Боротьба з висипаннями

"На етикетці сонцезахисного крему я завжди шукаю позначку "oil-free", яка означає, що засіб не містить олій. Вони провокують появу прищів, якщо ви власниця жирної шкіри", - радить Макрин Алексиадис-Арменакас, доктор медичних наук, дерматолог з Нью-Йорка.

Лікування опіків

"Дуже важливо "заспокоїти" запалення, щоб уникнути шкоди шкірі і зменшити почервоніння. Для цього я використовую знежирене молоко і лід, які спочатку змішую в мисці, а потім за допомогою махрового рушника прикладаю локально на пошкоджені ділянки", - ділиться своїм рецептом Патриція Векслер, професор дерматології в клініці Маунт-Синай.

Видалення відмерлих клітин

"Рекомендую використовувати два рази на місяць засоби з саліциловою кислотою. Вони видаляють відмерлі клітини шкіри і очищає пори. Крім того, ці засоби вирівнюють колір обличчя і прибирають жирний блиск", - розповідає Макрин Алексиадис-Арменакас.

Рівний колір обличчя

"Влітку я переходжу від щільної тональної основи до крему з тонуючим ефектом. Важливо, щоб він містив сонцезахисні фільтри SPF", - рекомендує Ранелла Хірш, доктор медичних наук Бостонського університету.

Зараз ви читаєте новину «Як доглядати за шкірою влітку: поради експертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути