вівторок, 25 жовтня 2016 14:02

73-річна Катрін Деньов в інтерв'ю розкрила секрети своєї краси
5

73-річна французька акторка Катрін Деньов досі залишається гарною та молодою. В інтерв'ю для Into the Gloss вона поділилася головними б'юті-правилами догляду за шкірою та волоссям, улюбленими засобами макіяжу та парфумами.

Автор: vogue.ua
  2016 рік
2016 рік

Захист від сонця

Я з сестрами росла за містом, і ми завжди остерігалися сонця. Мама говорила нам, що це не особливо добре для шкіри, тому я захищала обличчя від сонячних променів. Після стількох років моя шкіра як і раніше знаходиться в хорошому стані. Та й у моєї мами теж, а їй вже 105 років. Вона просто неймовірна. Адже вона теж була акторкою, грала в театрі. Я впевнена, що її професія допомогла їй навчитися піклуватися про свою шкіру.

Свіже повітря

Я до сих пір досить багато працюю та відчуваю, що мені дійсно потрібне повітря, особливо в вихідні дні. Немає нічого кращого, ніж поїхати за місто та посидіти біля води. Ясна річ, що я одягаюся по-різному, коли я працюю або перебуваю в громадських місцях. Але мій макіяж в основному залишається майже незмінним, навіть за містом. Можливо, я обійдуся без червоної помади, але приведу в порядок свої брови та що-небудь завдам на губи. І, звичайно, на мені завжди парфуми. Це невід'ємна частина мене.

Автор: vogue.ua
  1965 рік
1965 рік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний образ осені — природний французький шарм

Догляд за шкірою

Щоранку я п'ю лимонний сік. Можливо, він не сильно очищає організм, але точно покращує колір обличчя та підсвічує очі, відбілюючи їх. Потім я наношу на шкіру молочко Clarins та зволожують її або Clarins, або Darphin. Вночі я теж зволожує шкіру, але не кожен день. Мій косметолог каже, що мій власний колаген на обличчі повинен стимулювати сам себе, а не брати його постійно з крему, щоб замінити відсутній об'єм. Кілька ночей в тиждень я використовую масло-нектар Darphin 8-Flower Nectar - у нього приголомшливий аромат.

Раз на місяць я ходжу в інститут Françoise Morice на косметичні процедури. Вони володіють власне винайденими, дуже особливими методами маніпуляції з обличчям - після них воно просто сяє. Якщо я відчуваю втому, то на 15 хвилин лягаю на ліжко з маскою на обличчі. Я люблю маски японської марки SK-II. Вони ефективні та добре живлять обличчя колагеном. Також я користуюся Guerlain, причому все своє життя. Якщо після 15-хвилинної перерви я все ще занадто втомлена, але у мене є справи, тоді я приймаю вітамін С - він дає мені трохи сил та бадьорості духу.

Автор: vogue.ua
  1965 рік
1965 рік

Макіяж

Я завжди носила дуже легкий макіяж. Але чим старше стаєш, тим краще, щоб він був легким. Не можу обійтися без хорошого праймера. Я користуюся Dr. Brandt Pores No More Primer та тональним кремом Shiseido або Guerlain. Іноді я їх змішую. Вважаю, що в макіяжі дуже важливі брови. Особливо, в кінокадрі: я часто сиджу в гримерці та обговорюю зі своїми візажистами, що брови - найважливіша частина погляду. Важливіше, ніж очі. Я використовую олівець для очей Laura Mercier та губну помаду цієї ж марки Healthy Lips. Вона дуже насичена, але не надто блискуча - губи набувають натурального кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спляча красуня: ТОП-5 засобів для нічного догляду за шкірою

Улюблені макіяж-засоби

Мені подобається палітра помад у François Nars. Добре пігментовані помади робить Armani - вони підходять для урочистих випадків. Ви ж добре знаєте: коли збираєшся на вечерю, потрібно бути дуже обережною у виборі помади. Вона повинна бути матовою, щоб залишитися на губах. Я не люблю матові, але доводиться їх носити, якщо в цей вечір я збираюся що-небудь з'їсти. Вії я теж фарбую Armani - тушшю Eyes To Kill. Також важлива якісна пудра: вона залишається на вашому обличчі цілий день. Мені подобається пудра MAC: вона безбарвна та добре матує обличчя. Також я використовую напівпрозорий порошок Cle de Peau, але його важко знайти. У мене є друзі, які привозять його для мене зі своїх подорожей, тому що у Франції його більше немає. У цієї марки чудові продукти.

Автор: vogue.ua
  2014 рік
2014 рік

Парфуми

Коли починаються зйомки нового фільму, я обираю для нього новий парфум. Завтра, до речі, я приступаю до роботи над новою картиною, і на мені буде аромат Frederic Malle Eau de Magnolia. Після закінчення зйомок аромат нагадує мені про фільм, варто мені знову їм скористатися. Я роблю так вже кілька років. Неймовірно люблю аромати Францис Куркджяна, він дуже особливий парфумер. Свій перший аромат він зробив для Жана-Поля Готьє, а зараз створює власні композиції. Його сприйняття запахів - це щось! Серед моїх улюблених парфумерних нот — жасмин. Люблю носити його влітку. Також подобається мускус в ароматі Frederic Malle Carnal Flower. І квіти апельсина.

Волосся

15 років я користуюся засобами Christophe Robin. В складі натуральні інгредієнти, вони дуже дбайливо доглядають за волоссям. Раз на три тижні я очищаю шкіру голови скрабом з морською сіллю Cleansing Purifying Scrub. Також з серії засобів цієї марки я користуюся шампунем та відновлюючим бальзамом для волосся - навіть неслухняні, дрібні та короткі локони по контуру росту волосся розгладжуються і стають м'якими.

Автор: ThePlaCe.ru
 
Зараз ви читаєте новину «73-річна Катрін Деньов в інтерв'ю розкрила секрети своєї краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути