пʼятниця, 27 березня 2015 14:43

5 beauty-способів використання зубної щітки не за призначенням
5

Нігті. Особливо жорстка зубна щітка стане в нагоді у вашому манікюрі відразу з декількох сторін: вона може чистити бруд під нігтями, відлущувати кутикули і підчистити нігтьові пластини перед тим як нанести лак. Ви також можете трішечки побути художником-абстракціоністом і намалювати що-небудь на своїх нігтях.
Вії. Багато жінок роблять серйозну помилку - розділяють вії голкою. Цього робити не можна в жодному разі! Якщо вас не влаштовує, що туш зібрала в пучки ваші вії - краще візьміться розділяти їх зубною щіткою. Навіть якщо ви з необережності потрапите собі в око, нічого непоправного не станеться.
Брови. Ви можете використовувати зубну щітку, щоб причесати свої брови - її щетина правильно укладе волоски, зніме ті, що випали, і відлущить стару шкіру. Ще один корисний прийом - набризгайте на свою стару щітку лак для волосся і причешіть брови, так вони будуть менше випадати.
Губи. Щоб губи були великими, красивими і яскравими, потрібно відновлювати в них кровообіг. Для цього водіть щіткою по губах круговими рухами, наче чистите зуби. А щоб губи не лупилися і залишалися м'якими, можна нанести на них вазелін і втерти щіткою.
Волосся. Зубна щітка анітрохи не гірше, а можливо, навіть і краще може створити об'єм на голові або навпаки пригладити волосся. Щітка може служити замість шпильки, з її допомогою вийде красиво закрутити волосся на потилиці. Щітка набагато краще будь-якого гребінця, а тим більше пальців, може почистити волосся сухим шампунем, без труднощів втираючи його в корені волосся. Заодно і кровообіг стимулює.

Побутові речі деколи можна використовувати дуже вдало не за призначенням. Це до прикладу стосується зубної щітки.

Ви можете використовувати його практично для всього: щоб "приручити" неслухняні брови, розділити вії, закрутити волосся та багато іншого.

У нашій галереї ви знайдете кілька порад, якими ви зможете скористатися, щоб навести марафет з допомогою зубної щітки.

Зараз ви читаєте новину «5 beauty-способів використання зубної щітки не за призначенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути