середа, 01 жовтня 2014 19:18

Зовнішність позашляховика Fiat 500X повністю розсекречена

У мережі з'явилися перші офіційні фотографії нового позашляховика Fiat 500X. Він побудований на одній платформі з кросовером Jeep Renegade і компактвеном Fiat 500L. Технічні дані новинки компанія розкриє під час прем'єри на Паризькому автосалоні.

Від сімейства Fiat 500 модель під індексом X відрізняється більш довгим капотом, збільшеним дорожнім просвітом і пластиковими накладками кузова. Раніше "Фіат" розкрив силует новинки, а пізніше були опубліковані шпигунські знімки кросовера, зроблені під час дорожніх тестів.

Імовірно, в моторну гамму 500X увійдуть ті ж агрегати, що використовуються у Jeep Renegade - бензиновий 1,4-літровий двигун сімейства MultiAir (140 кінських сил) і дволітровий дизельний двигун MultiJet (170 кінських сил). За замовчуванням позашляховик буде пропонуватися з переднім приводом і механічною коробкою передач. Більш дорогі версії отримають повний привід і автоматичну трансмісію - або шести-, або девятиступінчасту.

Виробництво нового "Фіата", як і Jeep Renegade, налагодять на заводі в Італії. Продажі кросовера почнуться стартують ближче до кінця року. Головними конкурентами вважаються Renault Captur, Nissan Juke, Opel Mokka і Honda HR-V.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Зовнішність позашляховика Fiat 500X повністю розсекречена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути