Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2014 17:04

За два місяці ДАІ затримала 24 п'яних водіїв автобусів

За два місяці ДАІ затримала 24 п'яних водіїв автобусів
Фото: tsn.ua

За два місяці проведення профілактичної операції "Автоперевізник" у Києві затримано 24 водія автобуса у нетверезому стані.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ. Рахунок інших, більш дрібних, порушень йде вже на тисячі, наголошують у Державтоінспекції.

Операцію "Автоперевізник" столичні даішники почали 20 травня з метою притягнути до адміністративної відповідальності перевізників, які працюють без ліцензій, а також попередити порушення ПДР водіями громадського транспорту. За час операції виявили 186 перевізників без ліцензії, а також 3674 несправних транспортних засоби і більше 8000 порушень ПДР.

Серед порушень, які здійснювали водії, - нехтування дорожніми знаками і розміткою, перевищення максимально допустимої кількості пасажирів та інші порушення. Крім того, 24 водія взяли на себе відповідальність за життя пасажирів, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння.

"Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди за участю пасажирського транспорту, в столичній ДАІ з'ясували, що в переважній більшості таких випадків винні самі перевізники. І головною причиною пригод стали неуважність і порушення водіями елементарних вимог правил", - відзначили в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «За два місяці ДАІ затримала 24 п'яних водіїв автобусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути