середа, 18 січня 2017 08:59

З нагоди ювілею Nissan Qashqai випустили святковий кліп

З нагоди ювілею Nissan Qashqai випустили святковий кліп

У лютому 2017 року Nissan Qashqai виповнюється 10 років.

Автовиробник святкує ювілей родоначальника сегмента кросоверів у світі, підготувавши спеціальне відео під назвою "10 років успіху".

Ексклюзивний короткометражний фільм розповідає про основні етапи становлення моделі, починаючи з початкових розробок 2002 року і старту активного виробництва 2007 року.

За 10 років випустили понад 2 млн моделей Qashqai. Завод Nissan у Великобританії щодня виробляє близько 1200 автомобілів.

"Він став піонером серед кросоверів і визначив вигляд автомобілів в своєму сегменті в тому вигляді, в якому зараз його знають споживачі. Саме це дозволило Nissan Qashqai пройти такий значний рубіж, посівши при цьому лідируючі позиції на ринку", - наголошують в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хороша керованість і багата комплектація - тест-драйв нового Nissan Qashqai

Компанія Nissan є однією з найбільших представлених у Європі. Її штат налічує понад 17000 співробітників. А в Японії на компанію працює 247 500 осіб.

Nissan претендує на титул "азіатського бренду №1" в Європі. У минулому році заводи компанії Nissan, розташовані в Великобританії, Іспанії та Росії, випустили в цілому більше 635000 автомобілів.

Nissan є лідером у світі з продажу електромобілів. Nissan Leaf став першим масовим і доступним електромобілем, який залишається найпопулярнішим у світі.
Зараз ви читаєте новину «З нагоди ювілею Nissan Qashqai випустили святковий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути