середа, 11 січня 2017 07:05

Volkswagen заплатить $4,3 млрд за забруднення повітря

Volkswagen заплатить $4,3 млрд за забруднення повітря

Німецький виробник автомобілів Volkswagen AG погодився виплатити владі США $4,3 млрд для врегулювання "дизельного скандалу", пов'язаного з порушеннями концерном екологічних норм.

Про це повідомляє Reuters.

Компанія підтвердила, що провела переговори з американськими регулюючими органами про укладення мирової угоди з виплати компенсацій, а також планує визнати свою провину за "дизельгейт". Представники компанії додали, що в загальному рахунку витрати Volkswagen на врегулювання скандалу перевищили $19,2 млрд.

Як раніше повідомляло агентство з посиланням на наглядову раду компанії, 11 січня, автовиробник проведе зустріч з Мін'юстом США, на якій планує затвердити цивільне і кримінальне врегулювання конфлікту і офіційно оголосити себе винним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто готуються до зльоту: створили безпілотну автівку, що літає

Раніше повідомлялося, що німецький автоконцерн Volkswagen домовився з владою США про виплату 1 млрд доларів в рамках "дизельного скандалу". Також в цю суму входить пожертвування сумою 225 млн доларів у фонд по боротьбі із забрудненням повітря.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen заплатить $4,3 млрд за забруднення повітря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути