понеділок, 01 вересня 2014 13:14

Volkswagen показав прощальну версію кабріолета Eos

Компанія Volkswagen офіційно представила "прощальну" версію свого кабріолета Eos, яка так і називатиметься - Final Edition. На цьому життєвий цикл не найпопулярнішої серед Volkswagen моделі підійде до кінця.

Заключне видання створено на базі американської комплектації Sport і оснащується біксеноновими фарами, 18-дюймовими дисками Vicenza і спортивною підвіскою, яка жорсткіше і трохи нижче стандартного варіанту. Комплектація також включає датчик дощу і камеру заднього виду. Салон оброблений шкірою Vienna з контрастною прострочуванням і вставками з алюмінію.

 

Під капотом Final Edition змін чекати не варто: як і в стандартній версії, тут встановлена 2-літрова бензинова "четвірка" потужністю 200 кінських сил з 280 Нм крутного моменту, яка працює в парі з шестиступінчастою коробкою DSG.

"Прощальний" Eos надійде в продаж найближчим часом. На ринку США Eos Final Edition обійдеться мінімум в 39 165 доларів.

 

Про те, що 2014 рік стане останнім для Volkswagen Eos, стало відомо ще кілька років тому. В якості причини закриття проекту називається невисока популярність кабріолета. Раніше повідомлялося, що німці можуть замінити Eos якоюсь іншою моделлю - висловлювалися припущення, що його місце займе більш великий кабріолет на платформі Passat. Однак на сьогодні підтвердження цієї інформації немає.

Роль середньорозмірного кабріолета в європейській модельної лінії Volkswagen зараз грає відкрита модифікація Golf, оцінена в Європі щонайменше 24 500 євро.

 
Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав прощальну версію кабріолета Eos». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути