середа, 17 вересня 2014 16:18

Ведучий TopGear склав рейтинг найгірших автомобілів
7

Ведучий найпопулярнішої автомобільної телепередачі TopGear Джеремі Кларксон склав список найгірших машин.

На думку Кларксона, Ferrari F50 - це якщо не найпотворніший автомобіль на планеті, то в лінійці Ferrari - точно найстрашніший. При цьому потужність 513 кінських сил не може не вбити необережного пілота. І, звичайно, ціна - 500 000 доларів. Це були просто казкові гроші в 1995 році. Дивно, що всі 400 примірників F50 розлетілися як гарячі пиріжки.

  Ferrari F50
Ferrari F50

Citroen C3 Pluriel - данина поваги легендарному виродку 2CV. Плюс до всього - Pluriel має складну конструкцію складаного даху, яка пристосована утримувати воду приблизно так само, як друшляк. Тому під час дощу всім пасажирам гарантований холодний душ.

  Citroen C3 Pluriel
Citroen C3 Pluriel

На думку Кларксона, все, що вміє робити Lexus SC430 - це стояти біля входу в нічний клуб. З рештою все погано - важить як рамний пікап і має незграбний дизайн.

   Lexus SC430
Lexus SC430

Незважаючи на класний дизайн Alfa Romeo GTV 6 від Джуджаро, якість складання цього автомобіля було жахливим. Він буквально розсипався на ходу. Європейці скриплячи зубами возилися з Альфами в гаражах і СТО, а ось американці викинули їх на смітник, чому марка і пішла з ринку Північної Америки.

  Alfa Romeo GTV 6
Alfa Romeo GTV 6

Mahindra CJ540 - простий як столова ложка автомобіль - просто мрія будь-якого механіка. Але водієві транспортного засобу, доведеться несолодко: в ньому немає нічого, що було б властиве громадянському автомобілю: ні комфорту, ні керованості, ні потужності, нічого.

  Mahindra CJ540
Mahindra CJ540

На думку Кларксона - якщо автомобіль зроблений вручну, значить, двері скоро відваляться. Крім цього, Rolls-Royce Corniche був важким, ненажерливим, повільним і ненадійним. Не врятувало його навіть царське оснащення. 

   Rolls-Royce Corniche
Rolls-Royce Corniche

Однією зовнішністю важко підкорити серце Кларксона. Lincoln Continental Mark IV мав явні недоліки: дивне прямокутне віконце, вініловий дах і просто-таки феноменально низька керованість. Зайти у двір на авіаносці було б, напевно простіше, ніж на цьому Лінкольні. При цьому замість 365-сильного мотора на цю машину почали встановлювати 212-сильний, що позбавила його шансів на пересування.

   Lincoln Continental Mark IV
Lincoln Continental Mark IV

Зараз ви читаєте новину «Ведучий TopGear склав рейтинг найгірших автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути