четвер, 28 січня 2016 14:06

В Україні з'явився комерційний електромобіль

В Україні з'явився комерційний електромобіль
фото: trucks.autocentre.ua

Українські перевізники почали випробовувати мікроавтобус на електротязі.

Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" придбала один розвізний фургон Nissan e-NV200 класу L, який у тестовому режимі використовується Київським регіонально-структурним підрозділом для доставки продукції в торгові точки, повідомляє Автоцентр.

Малогабаритні комерційні автомобілі з електродвигуном офіційні автомобільні дилери України поки не продають, тому автомобіль з необхідними характеристиками замовили у Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 електромобілі Nissan Leaf уперше взяли участь у зимовому ралі в Харкові

Nissan e-NV200 працює за рахунок трифазного синхронного електродвигуна потужністю 109 л. с., постійний крутний момент якого дорівнює 280 Нм. Компактний фургон e-NV200 здатний проїхати без підзарядки до 150 км, тому компанія використовує його для виконання міських маршрутів, пробіги по яких складають від 30 до 70 км. Середня витрата електроенергії - 18 кВт / 100 км.

За підсумками тестового періоду, який триватиме до кінця квітня 2016 року, буде прийняте рішення про подальшу закупівлю електрокарів Nissan e-NV200 для автопарку компанії.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явився комерційний електромобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути