Ексклюзиви
середа, 12 лютого 2014 17:22

В Україні з'явиться новий китайський седан BYD F3
13

В кінці цього місяця в Україні з'явиться ще один китайський седан - новий BYD F3.

Автомобіль змінився зовні і, за словами імпортерів, значно змінився всередині. Базову модифікацію оцінили в 109 000 гривень. В мінімальну комплектацію BYD F3 New китайці включили дві подушками безпеки, систему ABS, легкосплавні диски, електромотори в склопідйомниках і дзеркалах, кондиціонер, підігрів сидінь і навіть CD-магнітолу з USB-входом.

Машину оснащують 1,5-літровим бензиновим мотором потужністю 107 кінських сил. Двигун перетравлює бензин А-92, споживаючи в змішаному циклі 6,2 літра палива (з механічною коробкою передач. Інноваційний для бюджетних китайських седанів шестиступінчастий автомат з подвійним зчепленням (DCT) збільшує витрату до 6,5 літра на сотню. При цьому навіть в "базі" встановлена система старт-стоп.

Автоматична машина в повній комплектації коштує 129 990 гривень. За ці гроші обіцяють денні ходові вогні, люк, датчик світла, парктронік, камера заднього виду, управління аудіосистемою на кермі і мультимедійну DVD-система з 7-дюймовим тачскріном. Панель приладів нового підсвічується світлодіодами. Шкіряний салон в автомобілі не передбачений.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явиться новий китайський седан BYD F3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути