Ексклюзиви
вівторок, 09 лютого 2016 17:32

В Україні впали продажі автомобілів у кредит

В Україні впали продажі автомобілів у кредит
фото: k-respect.ru

Більшість автодилерів повідомили про зменшення продажів автомобілів у кредит.

Лише у деяких компаній ці показники залишися на попердньому рівні, а в решти - впали. Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Про те, як продаються в кредит автомобілі Nissan і Renault, AUTO-Consulting розповіла директор RCI Financial Services Ukraine Євгена Шафран.

Частка продажів фінансових контрактів (кредит, лізинг) за всіма брендам Альянсу Renault, Nissan, Infiniti за результатами 2015 року в середньому була на рівні 17%.

Якщо порівнювати цей показник з 2014-му, то у бренду Nissan % кредитних клієнтів залишився стабільним. З боку клієнтів Renault, де історично вище частка продажів в корпоративні парки, спостерігався підвищений інтерес до лізингу. 30% всіх фінансових контрактів у 2015 році– це Renault Leasing. Зростання за кількістю кредитів показав бренд Infiniti, програма кредитування в рамках проекту RCI Financial Services Ukraine в 2015 році тільки стартувала. Наприкінці року частка кредитів у бренду Infiniti була вже на рівні 20%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які кредити пропонують українські автосалони

У корпорації "УкрАвто" частка продажів авто в кредит в 2015 році склала 10%, що на 3 % менше ніж у 2014 році.

Кредитні продажі групи компаній "АІС" у 2015 році знизилися по відношенню до 2014 року як в абсолютному, так і у відносному вираженні. У відносному вираженні спад становить 10%.

Генеральний директор "Пежо Сітроен Україна" Лоїк Сібрак повідомив AUTO-Consulting, за підсумками 2015 року частка кредитних продажів автомобілів Peugeot склала 16%, автомобілів Citroеn – 18%. Порівняно з 2014 роком для бренду Peugeot частка кредитних продажів збереглася на тому ж рівні, а для бренду Citroеn – скоротилася на 5%.

Зараз ви читаєте новину «В Україні впали продажі автомобілів у кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути