середа, 18 січня 2017 13:20

В Україні розпродали всі Lanos

В Україні розпродали всі Lanos

Дилери продали всі седани і хетчбеки Lanos з двигунами Євро-4. До другої половини 2017 року "народного" авто не буде на українському ринку.

Зараз автомобілів немає в наявності. Коли з'являться, невідомо, розповіли на Запорізькому автозаводі. Там сподіваються поновити продажі машини в середині цього року - на цей час запланували відновити виробництво моделі ZAZ Lanos, інформує ukraineindustrial.

Нові автомобілі Lanos оснастять двигунами, які відповідають екологічному стандарту Євро-5, а 1,4-літровий мотор не встановлюватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як в Україні тюнінгують Lanos

Зараз з усього сімейства Lanos продають лише комерційні ZAZ Lanos Cargo з 8-клапанним двигуном 1,5 і механічною 5-ступінчатою коробкою передач.

За даними асоціації "Укравтопром", жодна з моделей, яку збирають у Запоріжжі, не увійшла до рейтингу найпопулярніших авто в Україні за 2016 рік - посіла 10 місце.

ЗАЗ Lanos входить до 10 найдешевших автомобілів України. У списку бюджетних машин залишилися інші моделі ЗАЗ - Sens, Vida і Forza.
Зараз ви читаєте новину «В Україні розпродали всі Lanos». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути