Ексклюзиви
середа, 23 березня 2016 16:48

В Україні презентували оновлені Subaru XV та Forester

Дві оновлені моделі Subaru, які нещодавно представили в Женеві, вже доступні в Україні.

Forester 2016 модельного року отримав значний пакет оновлень зовнішності, інтер'єру, технічної начинки і оснащення, повідомляє Автоцентр.

Зовні рестайлинговий Forester легко впізнати за іншими фарами і задніми ліхтарями з новим малюнком розсіювачів. Причому, головна оптика стала адаптивною, а в дорогих версіях замість газорозрядних ламп використовуються світлодіоди.

Автор: Автоцентр
 

Салон кросовера Forester отримав іншу оббивку сидінь, новий декор і оздоблення внутрішніх дверних ручок та частин центральної консолі високоякісними матеріалами. Тепер салон обладнано підігрівом керма і задніх сидінь, а також підсвічуванням кнопки багажника. Функція автоматичного режиму склопідйомників тепер є не тільки у водія, але і переднього пасажира.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Subaru показала перший тізер нової "Імпрези"

Subaru XV 2016 модельного року. У цього авто з'явився новий дизайн переднього бампера, фар головного світла і решітки радіатора. Також виробник збільшив площу заднього спойлера та вдосконалив задні ліхтарі, які отримали світлодіодні стоп-сигнали. Колірна гамма XV поповнилася новим аквамариновим кольором (Hyper Blue) і темно-синім (Dark Blue Pearl).

Автор: Автоцентр
 

Нагадаємо, японський автовиробник представив у Женеві концептуальний кросовер XV Concept та оновлені серійні моделі Forester і XV.

Зараз ви читаєте новину «В Україні презентували оновлені Subaru XV та Forester». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути