Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2014 17:24

Універсал Volkswagen Golf R тестують на трасі в Нюрбургринзі
5

Автошпигунам на трасі в Нюрбургринзі був помічений серійний варіант Volkswagen Golf R Variant. Офіційна презентація цієї моделі має відбутися в грудні на автосалоні  2014 Essen Motor Show.

Універсал базується на гарячій версії хетчбека Golf R, з яким у нього дуже багато спільного. Він отримав агресивний дизайн, більш жорстку підвіску, посилені гальма і спортивні колеса.

Під капотом розміщується 2.0-літровий турбований бензиновий двигун, що дозволяє виробляти до 300 к.с. (221 кВт) і максимальний крутний момент 380 Нм (280 фунт-фут). Система також включає повний привід 4MOTION, плюс на вибір покупцям запропонують 6-ступінчасту механіку або DSG. На скільки швидким виявиться універсал, поки невідомо, але його результат буде близький до хетчбека. Останній розганяється з місця до "сотні" за 4,9 секунди з DSG і 5,1 секунди з "механікою". Швидше за все, універсал виявиться трохи повільнішим.

Нагадаємо, що хетчбек Volkswagen Golf R продається в Німеччині за ціною 38 325 євро. Універсал обійдеться трохи дорожче.

Зараз ви читаєте новину «Універсал Volkswagen Golf R тестують на трасі в Нюрбургринзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути