Ексклюзиви
четвер, 13 лютого 2014 12:30

У ЗАЗ Sens, Lanos та Vida з'явилися нові опції

В 2014 модельному році легкові автомобілі Запорізького автозаводу отримали розширену комплектацію. Зокрема, ЗАЗ встановив на Sens, Lanos і Vida дзеркала з повторювачем повороту.

  Lanos, Sens і Vida отримали дзеркала з повторювачем повороту
Lanos, Sens і Vida отримали дзеркала з повторювачем повороту

Крім того, відтепер і в базовій комплектації Сенса доступна опція підігріву зовнішніх дзеркал. А в комплектації Комфорт з'явилися передні противотуманки.

Крім цього, всі модифікації ЗАЗ Sens клієнту пропонують молдинги чорного кольору - накладки на бічні частини кузова і дверей. Вони забезпечують додатковий захист автомобіля від ударів і пошкоджень, які нерідко можна отримати на парковці.

  ЗАЗ Lanos
ЗАЗ Lanos

Дзеркала з повторювачами і бічні молдинги також отримали і всі версії Ланоса. Більш того, "старший брат" Сенса отримав регулювання рульової колонки по куту нахилу і нові колеса з збільшеним до 14 дюймів радіусом. Вони стали пропорційно ширше.

У салоні моделей ЗАЗ Sens і Lanos крім опцій, що відповідають за комфорт, оновлена панель приладів. Відтепер вона не тільки поліпшила свій зовнішній вигляд, але і збагатилася електронним одометром, який максимально точно визначить пробіг автомобіля.

   	 Оновлена приладова панель Sens і Lanos
Оновлена приладова панель Sens і Lanos

Флагман вітчизняного виробника - ЗАЗ Vida - тепер можна купити з електрорегулюванням і підігрівом бічних дзеркал в базовій комплектації. Модифікації подорожче обладнані регулювання сидіння по висоті і підігрівом передніх сидінь.

  ЗАЗ Vida
ЗАЗ Vida
Зараз ви читаєте новину «У ЗАЗ Sens, Lanos та Vida з'явилися нові опції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути