понеділок, 21 липня 2014 11:31

У Вінниці водій Audi розбив 5 машин, втікаючи від ДАІ
11

У Вінниці відбулося велике ДТП, винуватцем якого став водій Ауді. Намагаючись втекти від ДАІ, він неодноразово порушував правила дорожнього руху і в результаті розбився.

Про неадеквата на чорній Audi, яка на великій швидкості, порушуючи правила дорожнього руху і не помічаючи пішоходів, їздить вулицями обласного центру, працівникам міліції повідомили жителі, повідомляє сайт Моя Вінниця.

Для затримання правопорушника були задіяні чотири екіпажі ДАІ. Близько половини восьмого ранку даний автомобіль був помічений на вулиці 1-го Травня. Вимогу працівників ДАІ зупинитися водій проігнорував і "додав газу".

На перехресті вулиць 40-річчя Перемоги - Медведєва водій Audi, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив Kia, який їхав по головній дорозі, внаслідок чого сталося зіткнення. Від потужного удару чорну легковик відкинуло на припарковані машини. В результаті пошкодження отримали п'ять транспортних засобів.

На "гонщика" склали протокол за ст 124 Купап. Таке правопорушення тягне за собою штраф, або позбавлення водійських прав на термін від 6 місяців до року.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці водій Audi розбив 5 машин, втікаючи від ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути