середа, 23 квітня 2014 17:51

У Пекіні презентували китайський електричний спорткар Event
4

Китайська студія дизайну CH Auto представила на автошоу в Пекіні концепт повністю електричного спорткара Event. Цікаво, що перед нами не просто "порожній" прототип, а цілком працездатний зразок.

За продуктивність відповідає електромотор, що виробляє 400 кінських сил і максимальний крутний момент 650 Нм, які передаються на систему заднього приводу.

При вазі 1685 кілограм Event може розганятися з місця до сотні за п'ять секунд. Максимальна швидкість обмежена електронікою на 200 кілометрів на годину. Творці концепту заявляють, що акумулятори забезпечують близько 200 кілометрів на одному заряді. Повна зарядка займає шість годин від мереж 220 В.

Незважаючи на те, що концепт електро-суперкара виглядає симпатично, дуже мало шансів, що він надійде в продаж. Тим не менш, маловідома студія CH Auto змогла заробити собі кілька очок популярності на  цьому автошоу.

Зараз ви читаєте новину «У Пекіні презентували китайський електричний спорткар Event». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути