четвер, 21 серпня 2014 17:58

У мережі з'явилося офіційне відео найпотворнішого автомобіля року

У мережі з'явилося офіційне відео найпотворнішого автомобіля року

В інтернеті з'явився перший офіційний відеокліп кабріолета Youabian Puma, який можна назвати найпотворнішим автомобілем цього року.

Кабріолет Youabian Puma своєю відвертою потворністю вніс деяку різноманітність в гламурні ряди новеньких автомобілів, над якими працювали тисячі дизайнерів у всіх куточках світу.

Авто має габарити 6416х2362х1828 міліметра з 20-дюймовими колісними дисками, взутими в гуму діаметром 44 дюйма і шириною 21".

Під капотом кабріолета розташувався восьмициліндровий бензиновий агрегат GM об'ємом 7.0 літра з віддачею 505 кінських сил, пов'язаний з шестидіапазонною автоматичною трансмісією. За словами творця, його "Пума" рве з місця до сотні всього за 5,9 секунди.

Не менш вражаюча і ціна, за яку автор готовий поступитися своє творіння "людям, які не бояться відрізнятися від інших" - вона становить 1 мільйон 100 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилося офіційне відео найпотворнішого автомобіля року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути