Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2014 11:34

У мережі з'явилися фото серійного родстера Alfa Romeo Spider 4С
5

Фотошпигуни сфотографували серійний родстера Alfa Romeo 4С Spider. Офіційно новинка дебютує в січні.

Судячи з фото, родстер буде відрізнятися від купе не тільки наявністю тканинного верху, але і зміненим оформленням передньої частини, а також іншими колісними дисками і вихлопною системою.

Представляючи концепт-кар, італійці стверджували, що збільшення ваги родстера в порівнянні з купе складе всього 60 кг. Інженерам Alfa Romeo вдалося компенсувати вагу за рахунок заміни деяких деталей на карбонові - з вуглепластиків були виконані, зокрема, рамка лобового скла, захисні дуги за сидіннями і спойлер. Видання Autocar вважає, що це рішення збережеться і на серійній версії спорткара.

Крім того, Alfa Romeo 4C Spider отримає вихлопну систему від відомого виробника цих компонентів для спортбайків - компанії Acrapovic. Система отримає электронноуправляемый клапан, за допомогою якого водій зможе регулювати її звучання.

Що стосується силового агрегату, то ніяких змін чекати не доводиться. Родстер збереже 1,75-сильний турбомотор і шестиступінчасту роботизовану трансмісію, за допомогою яких зможе прискорюватися до 100 км/ч приблизно за 4,5 с.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися фото серійного родстера Alfa Romeo Spider 4С». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути