четвер, 31 липня 2014 17:16

У мережі розсекретили оновлений хетчбек Hyundai i20
3

У розпорядженні індійського порталу Team-bhp опинилися шпигунські фотографії компактного хетчбека Hyundai i20 наступного покоління, на яких п'ятидверка вперше зображена без камуфляжу. Очікується, що прем'єра новинки відбудеться в жовтні в рамках Паризького автосалону.

Наступний i20 відрізняється від нинішнього хетчбека радіаторної гратами, іншими бамперами і новими фарами головного світла, які отримали металеві вставки по краях. При цьому в плані дизайну європейська версія моделі може дещо відрізнятися від варіанту для індійського авторинку.

Інформації про моторній гаммі новинки поки немає. Передбачається, що в неї увійдуть колишні 1,2 - і 1,4-літрові бензинові "четвірки", а також трициліндровий турбодизель об'ємом 1,1 літра.

Крім того, список модифікацій Hyundai i20 може поповнитися "гарячих" варіантом. Імовірно, він буде випускатися під суббрендом N, який займеться випуском "заряджених" моделей корейської марки. Очікується, що хот-хетч, на якому використовують технології від ралійного i20, отримає 190-сильний турбомотор. Прем'єра N-модифікації моделі відбудеться не раніше 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «У мережі розсекретили оновлений хетчбек Hyundai i20». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути