Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2016 15:11

У кросовера Jeep Renegade виявили проблеми із безпекою

У кросовера Jeep Renegade виявили проблеми із безпекою
km77.com

Компактний кросовер Jeep Renegade з 1,6-літровим дизельним двигуном при екстренному гальмуванні відриває задні колеса від землі.

Іспанський журналіст Пабло Гонсалез почав перевіряти поведінку автомобіля при екстреному гальмуванні. Він різко загальмував при швидкості близько 135 км/год. Виявилось, що цей Jeep при аварійному гальмуванні відриває від землі задні колеса.

"Автомобіль помітно нахилився вперед - нічого незвичайного, цього варто було очікувати. Однак крен наростав, і в якийсь момент я перестав бачити небо через вітрове скло. Я бачив тільки асфальт, стрімко біжить під колесами автомобіля. Тим не менш, я продовжував щосили тисне на гальма. У мене виникло відчуття, що задні колеса відірвалися від землі", - розповів Гонсалез іспанському виданню km77.

Гонсалез встановив камеру і повторив "трюк" на відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jeep показав еволюцію своїх машин у 2-хвилинному відео

Світова прем'єра серійного автомобіля відбулася на Женевському автосалоні на початку березня 2014 року. Стилістично Renegade нагадує брутальнийWrangler. Спочатку пропонувалось назвати кросовер Jeepster або Junior, але потім було прийнято рішення автомобіль назвати Renegade.

Нагадаємо, автовиробник Jeep показала спеціальну версію моделі Renegade під назвою Dawn of Justice.

Зараз ви читаєте новину «У кросовера Jeep Renegade виявили проблеми із безпекою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути