Ексклюзиви
неділя, 04 жовтня 2015 16:14

У Київ привезли 400 старовинних автомобілів на фестиваль Old Car Land-2015
34

Фото: Володимир Мукан

2 жовтня розпочався фестиваль старовинних автомобілів Old Car Land-2015. Він проходить у Державному музеї авіації Національного авіаційного університету, що на столичній вул. Медова, 1.

Захід організував клуб технічної класики Old Car Service, проект "Кофейбус" і об'єднання Los Solomas.

На фестиваль привезли 400 автомобілів з усієї України 1930-1970-х років випуску. Всі вони виставлені між літаків і гелікоптерів, представлених у музеї. Більшість із машин вироблені в СРСР, Німеччині, США, Франції. Окрім автомобілів на фестивалі показують мотоциклетну техніку, автобуси, вантажні автомобілі.

"Вперше у нас на фестивалі представлений ще й потяг. Його привезли наші друзі із Товариства збереження залізничних доріг. Цього разу з'явилося багато машин, яких раніше на нашій виставці не показували. Однією з таких є єдиний в Україні Dodge Charger 1977 року", - розповідає один із організаторів Павло Лозовенко.

У рамках фестивалю пройшов етап автозвукових змагань у форматі EMMA, та відбувся зліт шанувальників тюнінгу. Також пройшов конкурс на знання ПДР на Кубок КП "Київпастранс" серед школярів.

"Багато автомобілів презентують цілі клуби. Уже приїхали на своїх машинах члени ЗАЗ-клубу, ГАЗ-клубу. Автомобілісти клубу "Опель" спробували відтворити еволюцію моделей німецької марки – виставили машини від найбільш ранніх років випуску до найпізніших", - говорить організатор.

Сьогодні, 4 жовтня, завершальний день фестивалю.

Зараз ви читаєте новину «У Київ привезли 400 старовинних автомобілів на фестиваль Old Car Land-2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути