Ексклюзиви
пʼятниця, 21 листопада 2014 12:24

Тюнери представили 750-сильну спецверсію Ford Mustang
11

Тюнінг-ательє Galpin Auto Sports (GAS), відоме з телепередачі "Тачку на прокачку", представив спецверсію Ford Mustang нового покоління. Машина, яку творці називають "найбільшим американським масл-каром", отримала ім'я Rocket. Дизайн кузовного обважування розроблений колишнім дизайнером Aston Martin і засновником компанії Fisker Хенріком Фіскером.

Як пояснила компанія, при розробці дизайну кузовного обважування Фіскер використовував стилістичні елементи поні-карів 1970-х років. За задумом, нова радіаторна решітка і передній бампер повинні надавати машині більшої агресивності та візуально подовжувати її.

Крім того, з'явилися повітрозабірники на капоті і задніх крилах, збільшилися передній спліттер і задній спойлер, був встановлений задній бампер зі здвоєними вихлопними патрубками. Безпосередньо створенням кузовних панелей займалася компанія Metalfrafters. Вони зроблені з вуглепластика, роботи проводилися вручну.

Доробці піддався і п'ятилітровий атмосферний агрегат V8 від топової версії "Мустанга". За замовчуванням цей мотор розвиває 450 кінських сил. Після модифікації його потужність зросла до 725 кінських сил. Крім того, машина отримала регульовану підвіску, гальмівні механізми Brembo і 21-дюймові колісні диски ADV.1.

Салон Rocket був перешитий червоною шкірою, стандартні крісла замінили на "ковші" Recaro, а алюмінієві декоративні вставки - на карбонові. На дверні пороги було нанесено напис Rocket.

Виробництво Galpin Rocket почнеться в грудні 2014 року. Перші машини надійдуть до замовників на початку 2015-го. За даними видання Autocar вартість одного такого "Мустанга" складе від 125 до 156 тисяч доларів в залежності від оснащення. Виробник розраховує випускати в рік по сто примірників.

Зараз ви читаєте новину «Тюнери представили 750-сильну спецверсію Ford Mustang». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути