четвер, 20 листопада 2014 19:30

Toyota оновила компактвен Prius
7

Компанія Toyota розсекретила оновлений компактвен Prius v, який отримав більш агресивну зовнішність і модернізований салон. Прем'єра рестайлінгового гібрида відбулася в рамках моторшоу в Лос-Анджелесі.

Від попередника п'ятидверку відрізняє новий передній бампер, видозмінена радіаторна решітка, а також інші секції фар головного світла.

 У салоні встановили нове водійське крісло з електрорегулюванням у восьми напрямках. Для компактвена також доступний мультимедійний комплекс Toyota Entune c 6,1-дюймовим сенсорним дисплеєм.

Крім цього, на приладовій панелі топових версій з'явиться збільшений TFT-монітор діагоналлю 4,2 дюйма (раніше 3,5 дюйма), на який буде виводитися безліч різної інформації, наприклад, налаштування кліматичної установки або свідчення навігаційної системи.

 Силова установка змін не зазнала. До її складу входить той же 1,8-літровий бензиновий двигун, що працює по циклу Аткінсона, електромотор, комплект нікель-металогідридних батарей і варіатор. Сумарна віддача агрегатів становить 136 кінських сил. Гібрид витрачає 5,6 літра пального на 100 кілометрів пробігу.

 

Зараз ви читаєте новину «Toyota оновила компактвен Prius». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути