пʼятниця, 26 грудня 2014 15:55

Tesla збільшила запас ходу своєї першої моделі до 640 км

Tesla збільшила запас ходу своєї першої моделі до 640 км

Запас ходу оновленої моделі Tesla Roadster складе 640 кілометрів, написав на своїй сторінці в твіттері керівник американського виробника електромобілів Елон Маск. Дорестайлингова модифікація могла проїхати без підзарядки 390 кілометрів.

Детальну інформацію про оновлений родстер, включаючи дату його дебюту, Маск не повідомив. При цьому він зазначив, що в довгостроковій перспективі модернізація блоку акумуляторів чекає і седан Model S.

Про те, що компанія Tesla має намір оновити Roadster стало відомо на початку грудня. Тоді Маск пообіцяв зробити з електромобілем "дещо круте". Ймовірно, моделі замінять блок батарей і програмне забезпечення, за рахунок чого покращиться його динаміка. Доопрацьований родстер повинен вийти до кінця року.

Roadster є першою моделлю компанії Tesla. Вона була представлена в 2008 році і випускалася до 2012 року. У 2010-му автовиробник представив її оновлену версію. Родстер отримав нові бампери, доопрацьований салон і розширений список опцій. Спорткар пропонувався з 288-сильним мотором. До ста кілометрів на годину модель розганяється за 3,7 секунди.

 

Зараз ви читаєте новину «Tesla збільшила запас ходу своєї першої моделі до 640 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути