четвер, 23 жовтня 2014 16:01

Шумахер повністю одужає протягом трьох років - лікар гонщика

Шумахер повністю одужає протягом трьох років - лікар гонщика
Фото:Reuters

Лікар семиразового чемпіона світу з гонок "Формули-1" Міхаеля Шумахера Жан-Франсуа Пайен прогнозує його повне одужання протягом трьох років.

Пайєн, який очолює відділення інтенсивної терапії університетського госпіталю Гренобля, підкреслив позитивну динаміку перебігу лікування німецького автогонщика. "Ми повинні набратися терпіння. Ми розраховуємо, що пілот одужає протягом одного-трьох років", - говорить він.

Хворий, за словами лікаря, який лікував гонщика в клініці Гренобля (Франція), перебуває в хороших умовах, які можуть допомогти йому швидше відновитися. Пайен нещодавно відвідав свого колишнього пацієнта, щоб відстежити його стан.

"Я пов'язаний лікарською таємницею. Все що я можу вам сказати, так це підтвердити той факт, що він вийшов з коми", - зазначив фахівець. В даний час Шумахер продовжує лікування в спеціально побудованій клініці в своєму швейцарському маєтку, де вартість лікування обходиться в 125 тис. євро на тиждень.

Нагадаємо, що Шумахер отримав важку травму голови під час катання на гірських лижах в Альпах 29 грудня 2013 року і довго перебував у штучній комі.

Зараз ви читаєте новину «Шумахер повністю одужає протягом трьох років - лікар гонщика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути