вівторок, 11 лютого 2014 15:04

Skoda розсекретила новий універсал Octavia Scout
3

Компанія Skoda опублікувала перші фото вседорожнього універсала Octavia Scout нового покоління, дебют якого відбудеться на моторшоу в Женеві. Як і раніше, модифікація отримала обвіс кузова з захисного пластику і збільшений дорожній просвіт.

В порівнянні із звичайною "Октавією" кліренс нового "Скаута" збільшився на 33 міліметри - до 172 міліметрів в європейській специфікації.

Крім того, модель отримала систему повного приводу з муфтою Haldex п'ятого покоління, що використовує багатодискове зчеплення в масляній ванні. Такий агрегат важить менше і спрацьовує швидше, ніж у попереднього вседорожнього універсалу.

У гамму двигунів увійдуть два дизельних і один бензиновий мотор (які саме не уточнюється). Звичайна "Октавія" пропонується з бензиновими агрегатами об'ємом від 1,2 до 1,8 літра, що розвивають від 86 до 180 кінських сил, а також 1,6 - і 2,0-літровими дизелями потужністю від 90 (250 Нм) до 150 (320 Нм) кінських сил.

Зараз ви читаєте новину «Skoda розсекретила новий універсал Octavia Scout». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути