середа, 29 квітня 2015 17:28

Шалений дріфт на 30-річному "Москвичі" підкорив глядачів ретро автошоу
5

Фото: Володимир Мукан

У рамках "Авто ретро фесту-2015" відбулися спортивні заїзди територією музею авіації.

Найбільш видовищним був слалом Владислава Голя. Він на своєму "Москвичі-412" розганявся, різко входив у поворот, робив "поліцейський розворот", об'їжджав фішки. Під час виступу зіпсував не один комплект шин.

Москвич-412" випущений 1982 року. Владислав його придбав чотири роки тому. Він повністю переробив автомобіль. Тепер капот відчиняється проти руху, горловина бензобаку розташована не ззаду, а збоку у правому крилі. Кузов машини значно посилений. Замість "рідного" стоїть 2,5-літровий двигун від БМВ потужністю 192 к.с. Ходова частина машини також від БМВ.

"Спочатку займався переробкою автомобіля чисто для себе. Хотів більше задоволення отримувати від їзди. Зараз цілеспрямовано займаюся модернізацією для спорту", - сказав Gazeta.ua Владислав.

Нагадаємо, на вихідних пройшла наймасштабніша виставка ретро автомобілів за останні роки "Авто ретро фест-2015". Її влаштували у музеї авіації по вул. Медова. На захід привезли понад 450 автомобілів. Протягом трьох днів заходу його відвідали 25 тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «Шалений дріфт на 30-річному "Москвичі" підкорив глядачів ретро автошоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути