вівторок, 24 листопада 2015 15:30

Протягом десяти років 25% автомобілів Audi переведуть на електротягу
5

Audi Q6 E-tron
Фото: insideevs.com
2010 Audi e-tron Spyder Concept
Audi A3 Sportback e-tron
Audi A2 Concept
Audi R8 e-tron

Німецька компанія Audi заявила, що протягом 10 років 25% модельного ряду її автомобілів будуть їздити на електротязі. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на технопортал VentureBeat.

Очільник підрозділу Audi of America Скотт Кеог розповів, що у планах компанії чверть модельного ряду автомобілів компанії перевести на електричну тягу. Йдеться як про електромобілі, так і про гібридні авто.

Компанія поступово буде виводити на ринок нові моделі електромобілів. Зокрема, вже наступного року Audi почне продажі моделі A3 e-Tron Sportback, а 2018 р. почнеться продаж електромобіля Audi e-Tron Quattro Concept. Також Audi має намір випустити гібридні версії кросовера Q7 і кількох моделей седанів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо депутати скасують мита на електромобілі, вони подешевшають на 30%"

Крім того, компанія Audi збирається відкрити і мережу станцій швидкої зарядки батарей електричних засобів пересування. Мережу буде запущено одночасно з релізом електромобіля Tron Quattro – 2018 року.

Нагадаємо, минулого року компанія Mercedes-Benz випустила автомобіль B-Class оснащений електродвигуном. Також у Mercedes вже почали роботу зі створення електрокросовера.

Серед німецьких компаній, над випуском електромобілів працює і Volkswagen. У Volkswagen планують презентувати VW Phaeton з електродвигуном до 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Протягом десяти років 25% автомобілів Audi переведуть на електротягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути