Ексклюзиви
вівторок, 23 серпня 2016 15:50

Peugeot випустить "заряджені" кросовери

Peugeot випустить "заряджені" кросовери

Французька компанія Peugeot випустить GTi-версії кросоверів 2008 і 3008. Але за умови попиту на такі моделі, повідомляє видання Autocar.

"Стратегія бренду передбачає розробку топових модифікацій GT, GT Line і GTi для модельної лінійки", - каже керівник відділу продукції французького автовиробника Лорен Бланше.

На відміну від GT- і GT Line-версій кросоверів Peugeot, які отримали великі колісні диски, шкіряне оздоблення інтер'єра, доопрацювання кузовних панелей, а також переналаштовуючу підвіску, GTi-варіанти також отримають потужніші силові установки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Peugeot оновить компактний SUV 2008

Водночас "заряджені" кросовери Peugeot залишаться передньоприводними, бо розроблені французьким автовиробником системи повного приводу не пристосовані для використання на "заряджених" моделях.

Лінійка Peugeot має лише дві GTi-моделі — 308 і 208. Перша укомплектована 1,6-літровим турбодвигуном, віддача якого становить 270 к. с. і 330 Нм крутного моменту, а друга оснащена турбочетвіркою такого ж об'єму. Остання видає 208 сил і 300 Нм.

Нагадаємо, французький автовиробник Peugeot працює над випуском електрокара та гібрида.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot випустить "заряджені" кросовери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути