Ексклюзиви
вівторок, 16 грудня 2014 13:49

Nissan встановив світовий рекорд по парному дрифту

Nissan встановив світовий рекорд по парному дрифту

Компанія Nissan встановила новий світовий рекорд Гіннеса з найтривалішого дрифту на двох машинах. Два пілоти проїхали в безперервному дрифті на спорткарах 350Z 28,52 кілометра. Заїзд відбувся в Дубаї, ОАЕ.

Раніше книга рекордів Гіннеса не фіксувала досягнень в подібній дисципліни. Тому представники організації вирішили, що пілоти "Ніссана" повинні проїхати в парному керованому заносі не менше 25 кілометрів на максимально близькій відстані один від одного. Для встановлення досягнення знадобилося 44 хвилини.

"Nissan 350Z є дуже популярною машиною серед дрифтерів. Новий рекорд - це ще один доказ можливостей цієї моделі", - заявив представник японської марки.

Світовий рекорд Гіннеса з найтривалішого одиночного дрифту належить німцеві Харальду Мюллеру. У липні пілот проїхав у безперервному дрифті на купе Toyota GT86 144,12 кілометра, на 61,6 кілометра перевершивши попереднє досягнення.

Зараз ви читаєте новину «Nissan встановив світовий рекорд по парному дрифту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути