середа, 27 серпня 2014 18:10

Nissan презентував новий седан Sentra
8

Компанія Nissan офіційно представила новий седан Sentra, який замінить модель Tiida.

Колісна база нового седана дорівнює 2,7 метра, обсяг багажника становить 511 літрів, а дорожній просвіт дорівнює 155 міліметрів. Габаритні розміри "Сентры" поки невідомі.

Nissan Sentra буде пропонуватися з єдиним 117-сильним бензиновим двигуном 1.6. Мотор зможе працювати в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач, або з варіатором. У змішаному циклі незалежно від трансмісії "четвірка" споживає 6,4 літра палива на сто кілометрів пробігу.
Nissan Sentra

У базовій версії Sentra укомплектують системою стабілізації, антипробуксовочной системою, антиблокувальною системою гальм, а також системою розподілу гальмівних зусиль.

У перелік обладнання седана також увійшли ксенонові фари і світлодіодні ходові вогні, а за доплату буде доступний безключовий доступ в салон і запуску двигуна, двозонний клімат-контроль, датчики світла і дощу. Крім цього, Nissan Sentra можна укомплектувати мультимедійною системою Nissan Connect з 5,8-дюймовим сенсорним екраном і навігацією.

Зараз ви читаєте новину «Nissan презентував новий седан Sentra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути