вівторок, 15 грудня 2015 13:05

Наступного року з'явиться електричний Ford Focus
5

Популярна модель Focus отримає електричну версію Electric, повідомляє прес-служба компанії Ford.

Американський автовиробник Ford анонсував прем'єру електричної моделі Focus. Вона відбудеться в 2016 році. Виробник повідомляє, що автомобіль отримає абсолютно нову систему швидкої зарядки, тому відновлення заряду батареї на 80% буде займати не більше 30 хвилин. Цього вистачить, щоб автомобіль зміг проїхати близько 160 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час тест-драйву згорів новенький Ford

Новинка буде оснащена системами SmartGauge і EcoGuide LCD Instrument Cluster, які допоможуть контролювати витрату енергії.

Попередньо повідомляли, що Ford Focus Electric продаватимуть у США і низці європейських країн.

Раніше компанія Ford повідомила, що хоче інвестувати близько $ 4,5 млрд в розвиток електрифікованих транспортних засобів до 2020 року. У майбутньому модельному ряді компанії з'явиться 13 електрокарів. Автовиробник сподівається, що до 2020 року 40% світових продажів бренду будуть припадати електромобілі. Також Ford приступив до випробувань першого безпілотного автомобіля. Для тестів системи використовується модель Fusion з гібридною силовою установкою. Поки компанія не повідомляє, коли з'явиться серійна версія автономного автомобіля.

Нагадаємо, американський автомобільний концерн Ford розробив нову технологію, що дозволяє керувати автомобілем із смартфону. Нова система отримала назву SYNC Connect. Першим її отримає кросовер Ford Escape, продажі якого розпочнуться навесні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Наступного року з'явиться електричний Ford Focus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути