середа, 27 серпня 2014 12:34

Найшвидший у світі позашляховик Range Rover SVR дебютував на Московському автосалоні
9

На Московському автосалоні дебютував Range Rover SVR. Цей "заряджений" позашляховик ще жодного разу не демонстрували широкій публіці.

Sport SVR вже називають найшвидшим в історії серійним Land Rover. Трасу Нюрбургрінг Sport SVR пройшов за 8 хвилин 14 секунд, побивши рекорд BMW X6 M на 10 секунд.

У рух машину приводить 5-літровий компресорний мотор, що розвиває 550 к. с. В парі з V8 працює 8-діапазонна автоматична коробка передач ZF, яка передає тягу (680 Н·м) на всі чотири колеса. До сотні новинка розганяється за 4,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 260 км/год.

Спеціально для цієї машини британці допрацювали трансмісію, яка ще швидше підлаштовується під стиль водіння. 8-АКП має 25 різних режимів роботи. Пневмопідвіска Range Rover Sport SVR дозволяє змінювати дорожній просвіт від 50 до 235 мм, що робить найшвидший SUV у світі ще й одним з найбільш прохідних.

Зараз ви читаєте новину «Найшвидший у світі позашляховик Range Rover SVR дебютував на Московському автосалоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути