вівторок, 16 вересня 2014 19:30

Найпотужніший Ford Focus відзняли під час тестів

Найпотужніший Ford Focus відзняли під час тестів

У мережі опублікований відеоролик з тестових випробувань прототипу хот-хетча Ford Focus RS нового покоління, що проходять на "Північній петлі" Нюрбургрінга.

Цей автомобіль відрізняється від тих машин, які були помічені фотошпигуни раніше. У нього з'явився інший спойлер, проте велика частина кузова моделі все ще прихована

Точних даних про силову установку найпотужнішого "Фокуса", як і раніше, немає. За попередніми даними, хот-хетч буде обладнаний бензиновою 2,3-літровою "турбочетвіркою" сімейства EcoBoost потужністю близько 330 кінських сил. Таким же мотором оснащується одна з версій купе Mustang нового покоління.

"Форд" неодноразово переривав розробку нового Focus RS. Останній раз про зупинення проекту повідомлялося в квітні 2014 року, однак вже в червні були опубліковані нові шпигунські знімки.

Попередній Focus RS був представлений в 2009 році. Модель оснащувалася 2,5-літровим п'ятициліндровим двигуном потужністю 305 кінських сил. Згодом обмеженим тиражем в 200 екземплярів була випущена версія RS500 з двигуном, форсованим до 350 сил.

Зараз ви читаєте новину «Найпотужніший Ford Focus відзняли під час тестів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути