пʼятниця, 30 вересня 2016 11:35

На Паризькому автосалоні-2016 презентували нову генерацію Nissan Micra
8

5-е покоління Nissan Micra
Фото: motor1
5-е покоління Nissan Micra
5-е покоління Nissan Micra
5-е покоління Nissan Micra
5-е покоління Nissan Micra

Сьогодні у Парижі презентували п'яте покоління Nissan Micra.

З попереднім поколінням Micra Gen5 не має нічого спільного. В її дизайні простежуються сліди концепту Sway зразка Женеви-2015, повдіомляє Info Car.

При цьому хетчбек став нижчим, ширшим і довшим свого попередника, що дозволило збільшити простір в салоні. А щоб власникам виділятися з натовпу, дизайнери Nissan передбачили стільки деталей і елементів для персоналізації інтер'єру та екстер'єру, що вийшло аж 125 поєднань.

Нову Micra обладнали системою кругового огляду, контролем рядності, системою екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів, а також системою розпізнавання дорожніх знаків і попередження про об'єкти в "сліпих" зонах.

Мультимедійно-навігаційний комплексі з 7-дюймовим екраном має голосове управління, підтримку Apple CarPlay тощо. Окремо виробник підкреслює якість аудіосистеми з 6 динаміками Bose.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Renaunlt показало оновлені Logan і Sandero

В основі п'ятого покоління Micra лежить платформа зі стійками McPherson спереду і торсіонною балкою ззаду. Хетч отримав системи Active Ride Control і Active Trace Control, раніше доступні тільки власникам Nissan Qashqai і X-Trail.

Інженери допрацювали шумоізоляцію і аеродинаміку. Тепер її коефіцієнт становить 0,29.

Базовим для Nissan Micra стане 0,9-літровий 3-циліндровий бензиновий двигун з турбонаддувом, що видає 90 к. с. Рівно стільки ж "коней" і у 1,5-літрового дизеля.

Надалі гамма двигунів поповниться літровим атмосферником потужністю 73 к. с. Нову Micra випускатимуть у Франції на заводі Renault в місті Флін. Старт продажів запланували на березень 2017 року.

Нагадаємо, перший кросовер від Skoda показали на Паризькому автосалоні-2016.

Зараз ви читаєте новину «На Паризькому автосалоні-2016 презентували нову генерацію Nissan Micra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути