вівторок, 02 вересня 2014 13:23

НА Московському автосалоні показали броньований позашляховик BMW X5
10

На Московському автосалоні презентували броньований BMW X5 Security Plus, захищений по класу VR6.

Зовні броньований Х5 відрізняється від звичайних версій, але під кузовом ховається сталева оболонка, яка витримує постріли з автомата Калашникова з патронами калібру 7,62 мм. Плюс товсті скла з плівкою, що затримує осколки - спеціальний екран встановлений і за задніми сидіннями. Також на BMW X5 Security Plus встановлюються шини з чийпосиленими боковинами (запас ходу при втраті тиску досягає 150 км за швидкості до 80 км/год), захист днища і навіть "самозатягуючий" бензобак.

Зрозуміло, броньований варіант важче, ніж звичайні X5, тому інженерам довелося перенастроювати систему стабілізації DSC, а також внести зміни в ходову частину, посилена підвіска, ступичні підшипники. Автомобіль оснащений турбованим бензиновим V8 потужністю 450 кінських сил, який працює з 8-діапазонним автоматом.

За додаткову плату можна укомплектувати BMW X5 Security Plus проблисковими маячками, системами двостороннього зв'язку, флагштоками, кріпленнями для зброї у салоні - все на вимогу замовника. Ціна на X5 Security Plus поки не оголошено, але відомо, що незабаром з'явиться більш доступний X5 Security, виконаний з четвертого класу захисту.

Зараз ви читаєте новину «НА Московському автосалоні показали броньований позашляховик BMW X5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути