Ексклюзиви
середа, 16 листопада 2011 17:48

На Дубайському автосалоні показали інкрустовані діамантами автомобілі
5

Porsche Cayenne
Фото: Фото: Reuters
Bentley
BMW Vision
Bugatti Veyron
Ferrari 458 V8 Spider

Автомобілі з панелями із перлів і капотами, інкрустованими діамантами були представлені на Дубайському міжнародному автосалоні, що проходить цього тижня.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Таким чином автовиробники продемонстрували, що Об'єднані Арабські Емірати зараз є своєрідним притулком від кризи, що вкрай негативно відбилася на ринку автомобілів класу люкс. У цьому році в країні, яку омінули близькосхідні революції, навіть спостерігалося зростання продажів в премум-сегменті.

"Криза в усьому світі. Але, навіть якщо місцевому жителю нічого їсти, то він не вважає це проблемою, володіючи автомобілем підвищеної комфортності", - пожартував еміратський бізнесмен Салем Сейф.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розкішний Ferrari колумбійського наркобарона переробили на поліцейське авто

Зазначимо, що на автосалоні в Дубаї одні з найбільш своїх дорогих моделей продемонстрували такі компанії, як BMW, Bentley, Bugatti, Ferrari і Porsche.

Що стосується, наприклад, Porsche, то цій марці вдалося продати 211 нових люксових автомобілів в Дубаї протягом серпня, що стало абсолютним рекордом серед її салонів у світі. У той же час продажі за перші вісім місяців поточного року зросли на 46% порівняно з аналогічним періодом роком раніше, сказав генеральний менеджер салону Віджей Рао.

Ринок розкішних автомобілів ОАЕ є найбільшим у Перській затоці. Причому найбільшу кількість люксових автомобілів купують клієнти у віці від 18 до 29 років, за даними Business Monitor International.

Зараз ви читаєте новину «На Дубайському автосалоні показали інкрустовані діамантами автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути