вівторок, 01 грудня 2015 18:05

Mitsubishi Pajero більше не буде - компанія відмовилась від цієї моделі
6

1982-1991
Фото: wikipedia.org
1982-1991
1991-1999
1997-1999
1999-2006

Компанія Mitsubishi Motors відмовилось від оновлення позашляховика Pajero та кількох інших моделей. Про це виданню Automotive News розповів президент японської компанії Масуко.

Наприкінці жовтня була інформація, що випуск наступного Pajero відклали на невизначений термін. Тепер Осаму Масуко заявив, що плани компанії виключають як створення нового Pajero, так і будь-якого іншого повнорозмірного позашляховика. Крім цього, компанія не має наміру самостійно розробляти наступників моделей Lancer і Galant через брак коштів. Також з причини оптимізації ресурсів, які витрачають на науково-дослідні цілі, в Mitsubishi вирішили відмовитися від споруди компактного електрокара i-MiEV наступного покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Infiniti презентувала компактний кросовер QX30

Рішення про відмову від Pajero обумовлено бажанням поліпшити загальну паливну економічність в модельній лінійці, а також необхідністю відповідати посиленому обмеженню рівня шкідливих викидів.

У компанії планують кинути всі сили на створення більш компактних моделей. Зокрема, в 2017 році у Mitsubishi з'явиться невеликий кросовер, який займе місце між ASX і Outlander.

Нагадаємо, представники Skoda заявили, що у КНР будуть випускати три моделі позашляховиків, призначені виключно для місцевого ринку.

Зараз ви читаєте новину «Mitsubishi Pajero більше не буде - компанія відмовилась від цієї моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути