Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2014 13:46

Mercedes виклали перше відео з новим купе AMG GT

Mercedes виклали перше відео з новим купе AMG GT

Компанія Mercedes-Benz опублікувала відеотизер нового купе AMG GT, офіційна презентація якого відбудеться вже наступного тижня.

Новий Mercedes-AMG GT буде доступний у двох версіях: базовій і "зарядженій" GT S. Під капотом розміститься 4,0-літровий бітурбомотор, який залежно від модифікації буде розвивати 462 к.с. або 510 к.с. Трансмісія - преселективний "робот", який буде працювати разом з заднім електронним диференціалом. Базова модель буде "взута" в низькопрофільну гуму Michelin Pilot Super Sport розмірністю 255/35 ZR19 ZR19 спереду і 295/30 ззаду, а модифікація GT S - 265/35 ZR19 на передній осі і 295/30 ZR20 на задній.

Розміри спадкоємця SLS AMG як і раніше тримаються в секреті. Відомо лише, що колісна база Mercedes-AMG GT буде коротшою, ніж у SLS AMG, зате ширина залишиться такою ж (1,94 м). А ось від знаменитих "крил чайки" було вирішено відмовитися - замість них нас чекають звичайні розсувні двері.

Всі нюанси новинки стануть відомі вже 9 вересня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes виклали перше відео з новим купе AMG GT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути